L’Associació Son Servera Solidari entrega més de 8.000 euros a l’Associació Mallorca Missionera

El doblers entregats aniran destinats a un projecte a Burundi per a alimentar els nins i nines del poble de Rabiro.

Dilluns dia 9 de setembre, voluntàries i membres de l’associació serverina “Son Servera Solidari” feren entrega d’un xec de 8.336 euros a l’associació Mallorca Missionera per tal que aquesta pugui desenvolupar un projecte solidari a Burundi, concretament al poble de Rabiro. Amb aquesta aportació, l’associació de missioners podrà subvencionar alimentació pels nins i nines del poble.

Una aportació que s’ha pogut fer gràcies a la recaptació del sopar d’estiu organitzat per l’associació de Son Servera i també amb les ventes després de les festes patronals de la joguina d’en Piculín Cap d’Olla, una joguina que l’Ajuntament va crear amb la intenció de poder col·laborar amb Son Servera Solidari.

La batllessa Natàlia Troya i la regidora de Festes, Margalida Vives, acompanyaren a les voluntàries i membres de l’associació en l’entrega del xec.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada