El Ple de Manacor accepta la cessió del fons Ferrer Massanet

Dilluns dia 9 de setembre, el Ple celebrat a l’Ajuntament de Manacor ha acceptat la cessió d’ús a l’Ajuntament del fons documental Rafel Ferrer Massanet i dels seus drets d’explotació.
El batle, Miquel Oliver, l’arxivera municipal, Pilar Castor, i el fill de Rafel Ferrer, Antoni Ferrer, han explicat la cessió d’ús a l’Ajuntament de Manacor del fons Ferrer Massanet.
Rafel Ferrer Massanet, que ens va deixar l’any 2006, fou un escriptor, periodista i investigador manacorí, que va dedicar la seva vida a la cultura, la literatura, la historiografia i el periodisme.
Del Ferrer Massanet periodista queda, entre d’altres, la revista “Perlas y Cuevas”, que va dirigir durant uns quaranta anys; de l’historiador, milers de treballs d’investigació històrica; del novel·lista, una de les obres més rellevants de les lletres mallorquines del segle XX, “Síndrome de Capricorn”; del galerista, la primera galeria d’art privada de Manacor, “Es Cau”; i del lletrista, tantes i tantes cançons.
Entre els premis i distincions més destacables s’hi troben el José Tous Ferrer, de periodisme, el Ciutat de Palma o el Ciutat de Manacor.
L’objectiu principal de la cessió i de la seva acceptació és la de posar a disposició del poble de Manacor i de l’illa de Mallorca un arxiu tan valuós com aquest.
Durant el darrer Ple, el batle i els portaveus de l’oposició van voler agrair al fill, Antoni Ferrer Vallespir, aquesta cessió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.