El Ple de Manacor accepta la cessió del fons Ferrer Massanet

Dilluns dia 9 de setembre, el Ple celebrat a l’Ajuntament de Manacor ha acceptat la cessió d’ús a l’Ajuntament del fons documental Rafel Ferrer Massanet i dels seus drets d’explotació.
El batle, Miquel Oliver, l’arxivera municipal, Pilar Castor, i el fill de Rafel Ferrer, Antoni Ferrer, han explicat la cessió d’ús a l’Ajuntament de Manacor del fons Ferrer Massanet.
Rafel Ferrer Massanet, que ens va deixar l’any 2006, fou un escriptor, periodista i investigador manacorí, que va dedicar la seva vida a la cultura, la literatura, la historiografia i el periodisme.
Del Ferrer Massanet periodista queda, entre d’altres, la revista “Perlas y Cuevas”, que va dirigir durant uns quaranta anys; de l’historiador, milers de treballs d’investigació històrica; del novel·lista, una de les obres més rellevants de les lletres mallorquines del segle XX, “Síndrome de Capricorn”; del galerista, la primera galeria d’art privada de Manacor, “Es Cau”; i del lletrista, tantes i tantes cançons.
Entre els premis i distincions més destacables s’hi troben el José Tous Ferrer, de periodisme, el Ciutat de Palma o el Ciutat de Manacor.
L’objectiu principal de la cessió i de la seva acceptació és la de posar a disposició del poble de Manacor i de l’illa de Mallorca un arxiu tan valuós com aquest.
Durant el darrer Ple, el batle i els portaveus de l’oposició van voler agrair al fill, Antoni Ferrer Vallespir, aquesta cessió.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada