Fotos de la paella de les festes de sa Coma

L’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer encetà les Festes de Santa Maria de sa Coma amb la tradicional paella per als socis.
Al dinar celebrat el passat dia 12 hi assistiren presidents i representats de les associacions de la tercera edat de Sant Llorenç, Cala Millor, Son Carrió, i Son Macià, el vicepresident de la Federació de Persones Majors de la Part Forana, Joan Bibiloni, la directora insular de promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, Carolina Abad, i per part de l’ajuntament el delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, les regidores Maria Galmés, Dolors Sanchez, i els regidors, Jaume Bassa, Onofre García, i Pep Jaume, tots ells varen esser rebuts per la presidenta de l’associació, Margalida Barceló.
Un any més, el soci Bernat Cànoves va ser el responsable cuinar dues excel·lents paelles ajudat per les valentes dones de la junta directiva de l’associació, que no aturaren en tot el matí. També hem de fer una menció especial a Nofre Roig, per la seva col·laboració amb l’associació. L’Ajuntament va aportar el gelat i el dolç.
Acabat el dinar es va procedir a cantar el tradicional “Molts d’Anys” a totes les maries que van celebrar el seu sant, seguidament la presidenta de l’associació va cedir la paraula a la regidora de la Gent Gran, Maria Galmés, la qual va agrair la convidada i va donar la benvinguda a la nova directora del Consell, Carolina Abad, la qual va manifestar que esperava poder col·laborar amb les associacions del terme i que estava a la seva disposició. Seguidament es va convidar al vicepresident de la federació Joan Bibiloni, a dirigir unes paraules als assistents. Finalment la presidenta Margalida Barceló, va cedir la paula al Delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, que tancà el torn de intervencions.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada