Sant Llorenç a la premsa: El diari “The Sun” i el zoo de Cala Millor

Fa uns dies aquest diari sensacionalista irlandès parlava a les seves pàgines de les presumptes males condicions en les que, segons ells i un turista que va penjar una sèrie d’imatges, estarien les instal·lacions del zoo i els animals que les habiten.

Per altra banda, a l’article que us enllaçant, els responsables del zoo és defensen dient que les imatges són de fa 10 anys i afirmen que estan pensant en emprendre accions legals contra les difamacions del diari.

Podeu llegir l’enllaç de l’Última Hora picant aquí.

Editat: adjunt retall d’opinió que surt avui dilluns 16 de setembre a la contraportada de l’Última Hora.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada