Primera visita pastoral del Bisbe de Mallorca Mons. Sebastià Taltavull a l’Església de Santa Maria de sa Coma

El dijous dia 12 de setembre, el Bisbe de Mallorca Mons. Sebastià Taltavull, va visitar per primera vegada l’Església de Santa Maria de sa Coma i va celebrar la missa en honor de la Patrona, acompanyat de l’actual rector Fra Pere Vallespir, i del primer rector que va tenir l’església de sa Coma, Mossèn Francesc Munar. Va ser un missa amb un sermó molt especial on la Verge Maria va ser la protagonista, i en qual el bisbe va fer unes reflexions als feligresos de com els agradaria ser tractats per la gent en el dia a dia. El tradicional ball de l’oferta va ser acompanyat pel cor parroquial per l’organista i directora Margalida Barceló, i Joana Aina Villalonga. En acabar el ball, els balladors i balladores entre forts aplaudiments feren entrega al bisbe del tradicional ram de murta.
La missa va comptar amb l’assistència de feligresos de les diferents comunitats parroquials que estan a càrrec de Fra Pere Vallespir, del batle Mateu Puigròs, el delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, a més de tres regidores, i quatre regidors, i la jutgessa de Pau de Sant Llorenç, Aina M. Riera.
Acabada la missa el rector Fra Pere, va agrair a mossèn Francesc Munar la seva assistència i va comentar que preparant l’altar per a la missa i visita del Bisbe, va trobar a les calaixeres uns purificadors que varen esser brodats per un tia monja de mossèn Francesc i regalats a l’església quan es va inaugurar, i que mossèn Francesc no havia estrenat. Fra Pere va aprofità l’ocasió de la visita del bisbe per estrenar-los. També va agrair el Bisbe la seva visita pastoral i el treball que fan al llarg de l’any els catequistes i col.laboradors de les diferents comunitats.
Seguidament representants de les diferents comunitats parroquials que estan a càrrec de Fra Pere, feren entrega d’uns regals molts especials al bisbe. La comunitat de s’Illot, una cistella amb pomes ecològiques i una síndria. Na Morlanda sal marina. Sa Coma pa del Forn de Can Beño. Convent d’Artà vins, herbes, i oli. Cala Millor rosquilles. I finalment també de sa Coma un quadre de la pintora Rosa Maria Sabando, que va entregar l’autora. Entre bromes de fra Pere i rialles dels assistents el bisbe va agrair els inesperats regals.
Acabada l’entrega de regals el bisbe va impartir la benedicció als feels i es situà al portal de l’església on va saludar un a un als assistents.Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada