Presentades les noves activitats cursos 2019/2020 de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor

El dijous dia 19 de setembre, l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor que presideix Bernardino de Arriba, va organitzar un berenar de pa amb oli, pernil, formatges i fruites per reunir els socis i presentar-los els horaris i activitats del proper curs 2019/2020.
Degut a la gran demanda aquesta temporada els cursos i activitats també s’impartiran als matins, si bé la majoria d’ells seran en horari de capvespres. Les activides programades són: de ball de saló a càrrec de Bernat Riera, diferents dies i horaris de ball en línia amb Maria José, i Toni Jaén, Tai-Chi amb Ana, ball flamenc, i Talleres de Memòria i Habilitats Socials.
Un any més organitzaran estades de cap de setmana en hotels de gran acceptació entre els socis, la primera d’elles serà dins el mes d’octubre a l’Hotel Flamboyan de la Platja de Palma. Del 30 de novembre al 7 de desembre organitzen un nou creuer, aquest any el destí escollit ha estat les Illes Canàries i Madeira.
A la presentació va assistir la batlessa de Son Servera Natalia Troya, acompanyada de la regidora de la Gent Gran, Remedios Cañadas, així com d’altres regidors i regidores de l’equip del pacte de govern de l’Ajuntament de Son Servera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada