Copa AON i darrers partits de pretemporada del Zona

El darrer cap de setmana de setembre comencen les lligues del equips del Zona 5 Cadet Especial i Preferent, juntament amb les Júnior que disputaran la fase prèvia per a classificar-se per a la Lliga Interilles.

Estan a punt per afrontar la nova etapa de competició després d’un setembre intens d’entrenaments de preparació i partits amistosos, entre ells, les Junior Parera Manacor han tengut l’oportunitat de competir contra l’equip Sénior del Son Servera, campiones de la Lliga Insular Femenina a la temporada 18-19.

Mentres, els equips de cantera segueixen fent camí. El Mini Masculí Bar VB Sant Llorenç es mou per Llevant debutant en amistosos. El Mini Femení Bar Es Canyar ha participat a la Copa AON Mini, superant quarts de final contra Bàsquet Molinar i caient a semifinals contra Sa Indioteria. Ambos equips s’enfrontaren a un Triangular contra el CB Joan Capó el passat cap de setmana a Na Capellera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada