Bona actuació dels Al·lots de Llevant a les Festes del Turista de Cala Millor

Un any més, la Fira del Turista va donar l’oportunitat als Al·lots de Llevant d’aixecar els seus castells a Cala Millor. Els castellers aprofitaren l’actuació per fer les darreres proves de cara a la seva Diada, que serà dia 12 d’octubre a sa Bassa.
Es presentaren a un nombrós públic amb dos pilars de quatre. Després descarregaren un tres de sis, un quatre de sis amb agulla i un quatre de sis. Acabaren amb dos pilars de quatre més i amb un pilar de quatre aixecat i baixat per sota.
A tres dels castells varen convidar a quatre turistes a col·laborar i fer pinya amb ells, els turistes col·laboraren amb molta satisfecció, expressant el seu respecte i admiració pel treball i esforç que fan els castellers.
Totes les construccions i la bona actuació dels castellers varen ser molt aplaudides pel nombrós públic assistent, majoritàriament turista.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada