Sa torrentada

Divendres, dia 11 d’octubre, a les vuit de l’horabaixa, Antoni Riera, de la publicació Cent per Cent, presentarà el llibre Sa torrentada, a l’Espai36.

El llibre ha estat elaborat per un nombrós grup de gent, la majoria llorencins: Alfredo Barón, Josep Cortès, Miquel Grimalt, Serafí Lliteres, Antoni Martínez Taberner, Tomàs Martínez, Guillem Pont, Pau Quina, Antoni Riera Melis, Patricia Teruel i Miquel Tortella. La portada és de Guillem Nadal.

A l’entorn del tema de la torrentada, tracta sobre tots els punts de vista que se’ns varen ocórrer: Aspectes geogràfics i meteorològics, què hi diu la cultura popular, quins danys materials va ocasionar a les cases particulars i als bens de titularitat pública, quines històries personals de perill i mort varen tenir lloc aquell dia, com es va coordinar tot l’operatiu per part de les institucions, com es va organitzar l’Ajuntament per distribuir feines als voluntaris, quines ajudes econòmiques han concedit les institucions estatals, autonòmiques i locals, com va afectar als nins i les famílies, quin impacte provoquen les inundacions en la salut mental, com respon la societat davant una catàstrofe natural, quins actes solidaris es dugueren a terme arreu de Mallorca i altres indrets i què va dir la premsa de la torrentada. També inclou un codi QR per accedir a un muntatge audiovisual, amb nombroses fotografies i vídeos enregistrats per particulars, a més de diversos poemes i textos literaris sobre l’esdeveniment.

Us hi esperam.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada