Emoticona’t

Han acabat les vacances d’estiu i qui més qui manco necessita una menú refrescant i revitalitzador. No ens ho posen fàcil, però.  Començant per en Pedro Sánchez, que aquest mes s’ha lluït de valent; i seguint pel problema de trànsit que continuam tenint  a la carretera d’Artà, sense indicis de solucionar-se.  Tanta sort que alguns grafits de qualitat ens han vengut a alegrar la secció i també aquestes bestioles d’estiu que de tant en tant fan acte de presència i t’alegren la vista.

 1. PEDRO SÁNCHEZ FA ANDANADES

  Aquest Pedrito està que se llueix darrerament. A part que encara ens deu els doblers de la torrentada, ens fa repetir les eleccions per la seva ineptitud i, per més inri, després d’omplir-se la boca per tota Europa de la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic va i recorre la llei balear contra les bosses de plàstic al Constitucional.

 2. NO HI HA QUI ARREGLI EL PROBLEMA DE TRÀNSIT DE LA CARRETERA D’ARTÀ

  Després de promeses electorals de tots els partits, una taula rodona on se va tocar el tema, diverses demandes populars… el tema del trànsit a la carretera d’Artà continua sense solucionar-se. I clar, davant tants de cotxes i gran velocitats, els conductors es curen en salut i aparquen al més aferrat possible a la paret perquè ningú els rompi el mirallet (ja se n’ha vist més d’un al terra), amb el corresponent perjudici per al vianant que camina per l’empedrat. Si ningú hi posa remei…

 3. GRAFITS QUE EMBELLEIXEN 

  Darrerament duim sort al poble i l’art urbà del grafit (tantes vegades criticat per ser confós amb simples pintades vandàliques) va embellint trossos del poble. És el cas del Forn Nou, d’una part del torrent i de la part del darrere de l’Espai 36

 4.  ANIMALONS QUE ACOMIADEN L’ESTIU

  Podria haver posat qualsevol postal d’estiu, però quina millor manera d’acomiadar-nos que posant una d’aquestes bestioles típiques d’aquest període màgic del calendari.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada