Encara no segueixes el perfil de l’Ajuntament a Telegram?

Una vegada més, el Departament de Noves Tecnologies pretén impulsar la comunicació entre l’Ajuntament i tota la societat del nostre municipi, per això posa a la disposició de tota la gent interessada el perfil de l’Ajuntament a Telegram, el qual podeu seguir si voleu estar informats de les notícies més recents d’una forma telemàtica, còmoda i instantània.

Per qui encara no conegui aquest canal, Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta i feta amb programari lliure que permet enviar i rebre missatges a través d’Internet. També permet crear grups i enviar imatges i vídeos. A més, un dels seus objectius és proveir una major privadesa i seguretat en comparació amb altres aplicacions similars.

Finalment, vos recordam que l’Ajuntament també compta amb altres canals de comunicació com, per exemple, la Web Municipal (https://www.santllorenc.es/ca), la Seu Electrònica (https://seue.santllorenc.es/ca), el perfil a Facebook (https://www.facebook.com/ajsantllorencdescardassar/) on podeu consultar tota l’actualitat del que esdevé especialment al nostre municipi.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada