De la premsa: Mallorca, refugi de gorrions

Es el que té això de prendre cafè fullejant la premsa. Algun dia, embobiat, llegeixes quelcom que et fa caure la cullereta. Després de la sorpresa penses que la persona que ha redactat el comentari (gairebé tota la darrera pàgina del DM d’ahir), deu ser jove i fa una anàlisi comparativa actual.
Si en fes referència diacrònica, el comentari segurament seria diferent. La quantitat de gorrions que, per devers ca nostra, s’han perdut en els darrers vint anys!!. El decreixement d’ocells, peixos i altres animals silvestres són indicadors clars de la pèrdua de qualitat ambiental.

Mallorca, refugi de gorrions.

(Imatge de la Wiquipèdia)

Un pensament a “De la premsa: Mallorca, refugi de gorrions

  1. Sovint em ve el dubte de si és percepció meva o és que realment la població d’animals com per exemple les papallones ha descendit de forma alarmant. Record que quan era jovenet en veies una cada dues passes com aquell que diu, el mateix amb les marietes i no en parlem dels diferents cants dels ocells que s’escoltaven. Avui en dia és difícil anar a córrer i topar un camí sense asfaltar, no vull dir que sigui millor o pitjor, però el cert és que desnaturalitza l’entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.