Després de l’aniversari

Ha passat un any, Els carrers i els negocis es mostren revitalitzats. En el sentir del cor de la gent, malgrat els esforços institucionals per recuperar normalitat, resta encara solam. Els ulls i les veus de les persones entrevistades, a rel de l’aniversari, no menten; la nafra encara és fresca.
Ara potser es tracta de girar fulla i viure, la normlitat és, hauria de ser, continuar la feina perquè una torrentada de les mateixes característiques no pugui repetir tant de mal.

Després de l’aniversari

2 comentaris a “Després de l’aniversari

  1. El ” silencio” , la ” conformidad ” y sobre todo el seguimiento de las administraciones locales me preocupan. Tienen muchas cosas que esconder si no ” maquillar ” . Basta ver cómo han manipulado prácticamente a todos los medios de comunicación a su voluntad .
    Democracia versus Dictadura familiar.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +3 (de 5 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada