L’Obra Cultural Balear anula tots els actes programats per avui i convoca a la gent a sumar-se a les concentracions en rebuig a la sentència

L’Obra Cultural Balear ha suspès o postposat tots els actes que estaven previstos per avui a l’hora de les concentracions programades arreu de Mallorca, entre elles la que s’havia de portar a terme a Manacor “La Torrentada de Sant Llorenç, El Llibre”.

Així mateix l’OCB demana que la gent que, compartint el seu sentiment de solidaritat amb els dissidents pacífics i democràtics tan injustament condemnats a penes de presó que juntes superen els 100 anys, faci tot el possible per acudir avui a les 20:00 h a aquestes concentracions, de les quals tot seguit us feim avinents els llocs de convocatòria:

📍Palma: Cort
📍Inca: Ajuntament
📍Manacor: Sa Bassa
📍Llubí: davant Teatre
📍Felanitx: Ajuntament
📍Pollença: Plaça Major
📍Alcúdia: Ajuntament
📍Esporles: Ajuntament
📍Artà: Ajuntament

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada