(Vídeo) Els dilluns de l’Obra: Antonia Genovart Juan-La realitat del nou model de família: la gestació subrogada. Una experiència oposada a la visió creada pels polítics i els mitjans de comunicació

Anit passada n’Antònia Genovart ens explicà la realitat del procés de la gestació subrogada així com el visqué ella, que dista molt de la imatge que sembla que se li vol donar des d’alguns estaments.

Un procés extremadament detallat, clar i que no deixa lloc a les males praxis, sempre i quan es conti es clar amb l’assessorament adequat.

La conferenciant ens relatà punt per punt els passos que ella va haver de seguir en el seu moment, l’esplèndida relació que s’ha establert amb la mare subrogada i la seva família que en tot moment va qualificar d’excel·lent, com es va fer l’elecció del país -en aquest cas Ucraïna- per a dur a terme tot el procés i per què, les condicions que des del govern ucraïnès exigien i l’extremada claredat duita des del començament fins al naixement dels infants i tota la tramitació legal posterior.

Tot seguit podeu veure el vídeo d’aquesta conferència, si en voleu veure unes imatges picau aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.