Els Al·lots de Llevant van viatjar a Lleida

Els dies 19 i 20 d’octubre, els Al·lots de Llevant varen viatjar fins a terres lleidatanes per completar l’intercanvi iniciat l’any passat amb els Castellers de Lleida. Degut a les manifestacions del passat cap de setmana a Catalunya, els castellers que viatjaren en vaixell no tingueren problemes, els que viatjaren amb avió necessitaren més temps del normal per arribar de l’aeroport a Lleida degut a les manifestació que trobaren tot i que era bastant tranquil·la, però després de la manifestació sí que hi va haver incidentes: renou, algun petit foc, i algun vidre romput.
A Lleida, s’hi desplaçaren un centenar de castellers i, a més de fer castells, també varen tenir l’oportunitat de visitar alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat i de conèixer-ne un poc alguns dels fets històrics més rellevants.
L’actuació va tenir lloc dissabte horabaixa i els Al·lots varen tornar a completar tres castells de set pisos: el tres de set, el tres de set amb agulla (el primer d’enguany) i el quatre de set. També feren el pilar de cinc i diversos pilars de quatre. A part de la colla amfitriona, a plaça també hi havia els Castellers de Terrassa, colla que actualment dirigeix el manacorí Josep Francesc Cortès.
L’endemà varen participar en una visita guiada per la ciutat i varen conèixer edificis tan significatius com la Seu Nova, la Paeria (l’Ajuntament de Lleida) o la Seu Vella, el més estimat pels lleidatans. A més, assistiren a una recepció oficial de que els va fer l’Ajuntament de Lleida.
Aquest proper dissabte, dia 26, els Al·lots de Llevant acabaran la seva temporada d’actuacions a Palma, amb aquesta darrera actuació completaran un total de 22 actuacions i una brillant temporada que passarà a l’història de la colla castellera Al·lots de Llevant.
La més cordial felicitació al president, junta directiva i a tots els components de la colla per la gran temporada, i moltes gràcies a Sebastià Grimalt, per la informació tècnica que ens ha facilitat al llarg de la temporada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada