Dissabte 2 de novembre, gran concert de la Banda de Música de Sant Llorenç “El Món Dansa”

Després del fantàstic concert “Homenatge al poble de Sant Llorenç”, celebrat el passat 12 d’octubre a càrrec de la Unitat de Música de la Comandància Militar de Balears i la Banda de Música de Sant Llorenç, el director Pere Siquier, ens sorprèn amb un nou format de concert fusionant música i dansa, sens dubte un concert molt especial que no deixarà indiferent a l’espectador.
“El Món dansa” és un concert espectacular on a través de la música i del ball l’espectador podrà donar la volta al món sense moure’s de la seva butaca. Un concert ple de màgia i color que ens permetrà gaudir a parts iguals de música i dansa.
Per aquest concert la Banda de Música de Sant Llorenç dirigida per Pere Siquier, contarà amb la col·laboració dels ballerins Víctor Uwagba, S’Estol des Gerricó, Pasodos, i Catalina Sebastià.
Així que no ens podem perdre aquest nou concert gratuït, programant pel proper dissabte, 2 de novembre, a les 20h, a l’Auditòri Sa Màniga.
Podeu recollir les entrades (gratuïtes) el mateix dia del concert a taquilla, a partir de les 16 h. No es fan reserves telefòniques.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada