Darrera actuació de la temporada dels Al·lots de Llevant

Dissabte dia 26 d’octubre la colla castellera Al·lots de Llevant varen posar punt i final a la seva temporada d’actuacions. Va ser a Palma amb motiu de la diada dels Castellers de Mallorca; a plaça també hi eren presents els Nois de la Torre, de Torredembarra.
Els Al·lots tornaren a descarregar dos castells de set pisos, el tres i el quatre de set. Els acompanyaren amb un quatre de sis amb agulla i un pilar se cinc, a més de diversos pilars de quatre.
Sens dubte dins aquesta temporada la seva actuació més especial i destecada, ha estat la Diada manacorina.
Les properes setmanes, els components de la colla castellera Al·lots de Llevant acabaran de tancar la temporada amb el darrer assaig i el sopar de final de temporada. Després tendran uns mesos de merescut descans i al febrer s’hi tornaran posar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada