Imatges i resultats dels Malalts de Turmell a “Sa Mitja” i els 10 km de Porreres

No aturen les curses ni les ganes de correr-les per bona part dels integrants dels “Malalts de Turmell”.

La mitja marató d’avui a Porreres, sense ser dura en excés, compta amb una pujada pronunciada coneguda com “El mur” de més de 1000 metres de distància, entre els quilòmetres 17 i 18 al camí de Son Cudem, pujada que eviten els corredors de la cursa de 10km, que consta d’un traçat més dolç.

Pel que fa als participants del club llorencí a la mitja, en primer lloc hi han arribat empatats al vint-i-dosè lloc en Gaspar Mesquida i l’incombustible Bernat Melis que venia de fer el passat diumenge la marató de muntanya a Artà, molt ben acompanyats amb un amiguet seu que ha anat amb ells durant tot el trajecte.

Als 10 km en Toni Llinàs ha arribat en novena posició.

Si voleu consultar els resultats de la resta de “Malalts de Turmell” o de la cursa en general podeu clicar aquí pels de la mitja marató, o aquí per a la cursa de 10 quilòmetres. Tot seguit podeu veure també imatges i un vídeo de la cursa fetes pel fotògraf “Fotoboc”.

Imatges de la mitja marató.

Imatges de la cursa de 10 km.

Imatges d’Elitechip de la mitja marató.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada