La pàgina del Teatre La Unió Son Servera – programació novembre/desembre 2019

Programació Teatre La Unió Son Servera

Diumenge 24 de novembre a les 18 h
Cine infantil: ABOMINABLE
(EU Dream Works 2019, 97 min, animació infantil – aventures, versió en castellà)
Entrada: 5 €

Yi, un adolescent de l’enorme ciutat de Shanghai, un dia es troba un jove yeti al terrat de ca seva. I la suposada abominable criatura, que s’ha escapat d’un laboratori on el tenien tancat, es converteix amb el seu millor amic. Junts emprendran una gran aventura per tal d’alliberar-lo i que pugui retornar a l’Everest amb la seva família. Una encantadora i divertida història d’amistat!

Diumenge 1 de desembre a les 19 h
Cine comercial: MIENTRAS DURE LA GUERRA
(ES 2019, 107 min, drama-Guerra Civil, versió en castellà)
Direcció: Alejandro Amenábar
Repartiment: Karra Elejalde, Eduard Fernández, Santi Prego, Patricia López…
Entrada: 5 €

Espanya. Estiu del 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament a la revolta militar que promet portar ordre a la convulsa situació del país. Immediatament és destituït pel Govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca. Mentrestant, el general Franco aconsegueix sumar les seves tropes al capdavant revoltat i inicia una reeixida campanya amb la secreta esperança de fer-se amb el comandament únic de la guerra. La deriva sagnant del conflicte i l’empresonament d’alguns dels seus companys fa que Unamuno comenci a qüestionar la seva postura inicial i a sospesar els seus principis. Quan Franco trasllada la seva caserna a Salamanca i és nomenat cap de l’Estat a la zona nacional, Unamuno va al seu Palau decidit a fer-li una petició…

Divendres 6 i dissabte 7 de desembre a les 18 h
Cine Disney familiar: FROZEN II (Disney 2019, min, versió en castellà)
Entrada: 5 €

Per què va néixer n’Elsa amb poders màgics? Ara, la resposta l’està cridant i amenaça el seu regne… Així que juntament amb n’Ana, en Kristoff, n’Olaf i n’Sven emprenen un viatge ple d’aventures, perillós i inoblidable. La pel·lícula d’animació més taquillera de la història… continua!

Diumenge 8 de desembre a les 19 h
Teatre: S’Hostal des Moixos presenta… ROSTOLL CREMAT, de Toni Gomila. Direcció d’Oriol Broggi i interpretada per Toni Gomila, Caterina Alorda, Catalina Florit, Joan Toni Sunyer i Xesca Vadell.
Entrada: 10 €

Rostoll Cremat és una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana reflectida a la Mallorca contemporània, una reflexió sobre la nostra societat mallorquina actual: on és aquella Mallorca que descrivia George Sand com a lloc idíl·lic? Ara tot són ombres d’una Mallorca turística massificada, on ho hem venut tot, paisatge i idiosincràsia, per quatre duros… I ara, què tenim? Idò tot és rostoll cremat!

Diumenge 29 de desembre a les 18 h
Teatre musical infantil: LA SIRENETA, EL GRAN MUSICAL de Rafel Brunet
Entrada: 10 €

El nou musical de Rafel Brunet amb una gran i cuidada escenografia, amb projeccions i grans efectes especials per convertir el teatre en la mar gran! Més 10 deu actors i més de 10 cançons en un gran musical sobre el clàssic de Christian Andersen! Una gran història d’amor en el fons de la mar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.