El grup OR finalistes a quatre categories als premis Enderrock 2019

El grup OR, han estat nominats a quatre categories als premis Enderrock 2019: millor disc pop-rock; millor cançò; millor artista; i millor directe. Les votacions contiuaran obertes fins dia 11 de novembre.
El grup OR és un projecte que neix a Manacor el 2017. Els seus components són: Albert Carrió: guitarra elècrica (Manacor); Pau Franch: veu i guitarra acústica (Sa Pobla); Feliu Palma: bateria (Manacor); Manel Palma: guitarra elèctrica (Manacor); Juan Blas: baix (Son Carrió); i Toni Miquel: violí i teclats (Vilafranca).

Després d’uns anys voltant pels escenaris de les revetlles mallorquines amb el nom d’Orion Rabbits, van decidir fer un grup i enforcar-se unicament a fer música pròpia d’estil pop amb una nova imatge més seriosa. Durant aquest tres anys de projecte, la seva música ha superat notablement les seves pròpies expectatives; no tan sols han publicat dos discs (Carretera i Manta), 2018; En Veu Baixa, 2019) que han assolit una rebuda molt positiva entre el públic mallorquí, sino que, a més, han fet concerts fora de Mallorca (Barcelona i Menorca) i han compartit escenari amb grups ja consolidats del panorama musical en català com Txarango, Els Catarres (el quals també han col·laborat en el single del seu últim disc En Veu Baixa), Sopa de Cabra, Sau, Oques Grasses, Buhos o Aspencat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada