Eleccions estatals a Sant Llorenç

A continuació podeu veure com van quedar els resultats electorals al municipi de Sant Llorenç des Cardassar i una posterior anàlisi.

Com podem veure els resultats llorencins ha estat un fidel reflex del que ha passat a la resta de l’estat: un lleu descens socialista i de Podemos (ja avisava un servidor que el tir els podia sortir per la culata i no importava ser cap expert per saber-ho tampoc), ascens esperat  (manco per Pedro Sánchez) del PP i sorprenent descens a l’infern de Ciutadans a favor d’una pujada temible de l’extrema dreta de Vox. I a petita escala és també el que ha passat al nostre municipi. 

Sobre la participació… idò com el dia. El vent i la pluja caiguda tot el dia no convidava a un ambient gaire festiu i, si a això li afegim la fatiga electoral que ja du acumulada la gent, va passar el que havia de passar: un descens important de participació (fins a un 7% manco). De fet, quan jo hi vaig a anar a les 16 hores  per no haver no hi havia ni policia, ni apoderats ni quasi votants!

Taula electoral de sa Coma Foto: Magdalena Ordinas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.