L’Ajuntament t’obsequia amb un exemplar del calendari de recollida selectiva

Els nuclis de Son Carrió i el de Sant Llorenç des Cardassar compten amb un servei de recollida selectiva porta a porta dels residus generats als domicilis. Aquest servei permet que les fraccions recollides puguin tenir el tractament adequat, minimitzant el seu impacte ambiental.

Des de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar seguim treballant en millorar la gestió dels residus urbans i en la conservació de l’entorn, fet que ha estat possible gràcies a l’esforç realitzat fins ara en la separació i gestió dels residus de manera correcta.

Per altra banda, des del serveis municipals s’ha detectat diverses incidències com són:

  • La disposició del residus fora de l’horari de recollida
  • L’aportació d’una fracció en un dia incorrecte
  • La presència d’impropis en la fraccions de recollida

Per aquest motiu, durant la propera setmana coincidint amb la Setmana Europea per la prevenció dels residus, vos farem arribar un exemplar del calendari de recollida del municipi per tal d’aclarir el possibles dubtes que puguin sorgir en la recollida selectiva porta a porta i així poder evitar que es repeteixen les incidències detectades.

En qualsevol cas vos demanam la vostra col·laboració per tal que informeu de les incidències que detecteu en el desenvolupament del servei de recollida, per tal que des de l’Ajuntament poguem dur a terme les accions pertinents per la millora del servei.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada