Concert líric-pianístic de Catina i Bàrbara Bibiloni a s’Agrícola de Manacor

El passat diumenge, dia 10 de novembre, a les 7 de l’horabaixa, es va celebrar a s’Agrícola el concert de cloenda dels actes programats per a commemorar el 120 aniversari de la fundació de l’entitat cultural manacorina.
Tot i que, en principi, estava prevista l’actuació del tenor Álvaro Chàvez, acompanyat al piano per Natàlia Trofymyuk, degut a una inesperada afonia del cantant que impossibilitava el concert, s’Agrícola tengué l’immens plaer de comptar amb la col·laboració musical de Catina Bibiloni, soprano lírica i violinista de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, acompanyada al piano per la seva germana Bàrbara Bibiloni.
Les intèrprets, tot i la seva joventut amb un impecable currículum musical i amb el temps rècord de 24 hores, prepararen un magnífic concert líric-pianístic que dividiren en dues parts separades per un breu descans.
En la primera part, Catina i Bàrbara alternaren amb piano solista i a piano i veu àries de l’operística internacional d’autors tan celebrats com Mompou, Toldrà, Falla, Mozart, Bizet o Puccini.
En la segona part, Catina Bibiloni, amb Bàrbara al piano, ens oferí una mostra més de la seva veu, potent i suggeridora, interpretant dues romances de les populars sarsueles La canción del olvido i La verbena de la Paloma, que aixecaren de les cadires el nombrós i entregat públic que omplia la sala d’exposicions del primer pis de s’Agrícola.
Per a complimentar el preceptiu “bis”, les germanes Bibiloni oferiren el que ja ha esdevingut l’himne de les vetlades líriques de s’Agrícola: O sole mio.
Una magnífica vetlada musical que, tancava els actes programats per a celebrar el 120 aniversari de l’Asociació cultural s’Agrícola.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada