T’apuntes a l’energia solar?

La cooperativa Som Energia va posar en marxa un projecte per posar energia solar a 100 habitatges de Mallorca. Va fer un concurs entre les empreses interessades en fer les instal·lacions d’energia solar i ha escollit l’empresa SEBA Associació de Serveis Energètics Bàsics Autònoms , mitjançant el concurs que s’ha fet, per oferir un servei integral (assessorament, material, instal·lació, posada en marxa i legalització) segons les condicions i els criteris que han estat establerts pel Grup Local de Som Energia de Mallorca.

Aquest projecte denominat Embat Solar Mallorca és una proposta de compra conjunta per a 100 projectes “claus en mà” d’autoproducció fotovoltaica. Segueix l’exemple d’altres experiències, com Eos SolarPlanter Solar o Gir Solar, que demostren que la manera més efectiva per impulsar instal·lacions solars domèstiques és sumar moltes persones interessades de cop, per tal d’abaratir preus i facilitar la feina d’instal·lació.

Si estau interessat en formar part d’aquesta iniciativa, de ser productors d’energia a través de l’aprofitament dels raigs solars i contribuir a la millora mediambiental del planeta, vos podeu informar a obrim les inscripcions.

Si voleu més informació la podeu trobar a  energia fotovoltaica

En aquest moment ja hi ha 56 persones que han manifestat el seu interès en formar par d’aquest projecte.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada