Celebrat el Concert de Santa Cecília de la Banda de Música Local de Son Servera

El diumenge dia 17 de novembre, la Banda de Música Local de Son Servera que dirigeix Joan Antoni Ballester, oferí al Teatre La Unió de Son Servera el Concert Extraordinari de Santa Cecília. El president de la banda, Lluis Miquel Lliteras, va donar la benviguda als assistens i el director de la banda Joan Antoni, anava presentat les obres i explicant detalls de les mateixes al públic. A la primera part varen tocar: Alaska, No dudaría, Vivir así és morir de amor, Isabel, The Lyon king, i Broadway Selección.
Acabada la primera del concert, tal i com és tradició a la banda serverina, es va retre un homenatge als músics que duen anys tocant. Enguany el premi als 10 anys va ser per a les germanes bessones les clarinetistes Laura i Ester Montes Moll; el president els va entregar una placa comemorativa, “esperant -va dir-, que continuin molts d’anys amb la banda”. També és costum a la banda fer entrega en nom de tots els components d’un obsequi als nous fills i filles dels músis i músiques que tocan amb la banda, i enguany es va fer entrega d’un obsequi a na Martina, la nova filla d’en Gabriel Febrer (professor de percusió i percusionista de la banda), i a la seva dona Joana M.ª Lliteres, una veterana clarinetista de la banda. Na Martina, és la alegria de la família i la nova companya de la seva germana Laia, que no sa separa d’ella.
Seguidament la batlessa Natàlia Troya, va felicitar a la banda per la tasca que fan al llarg de l’any.
Abans de començar la 2a part del concert, el director de la banda, Joan Antoni Ballester va agrair al públic assistent la seva presència als concerts de la banda i el seu suport, i a més va aprofitar per reivindicar a l’ajuntament la necessitat de recolçar, impulsar i potenciar l’educació musical a Son Servera, “ja que l’Escola de Música és la cantera de la banda per a poder assegurar-n’he la continuitat”. Actualment tenen mancançes de saxos i altres instrumentes a la banda que s’haurien de compensar.
A la segona part del concert la banda va tocar: el pasdoble de Azael Tormo, Isabel; la sarsuela El Bateo; i Fermança, d’Antoni Mairata. Un molt bon concert que va posar el públic en peu demanat un bis i repetiren, No dudaría. L’Himne de Son Servera tancà un molt bon concert de Santa Cecília 2019.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada