I si fos la teva filla?

Enguany l’ajuntament de Madrid (entre molts d’altres però sense cap dubte el més significatiu) no condemnarà la violència masclista, és el preu a pagar del seu pacte amb el feixisme de VOX, partit que per altre banda va aconseguir mes de 77.000 vots a les Illes Balears d’un total de poc més de 457.000, convertint-se a així en el quart partit més votat i aconseguint dos diputats.

És un reflexe de la cultura que any rere any s’ha anat inculcant, cultura que a Mallorca era totalment minoritària (no és el nostre tarannà) i en bona part ho és encara, via la teleporqueria, a programes a on es valora més la violència verbal i la força en lloc de la intel·ligència dels homes i unes dones que els hi van cul-cul i els hi perdonen tots els seus “prontos” en forma de violència. De programes a on els convidats diuen “zorra” a una consellera de la Generalitat i aquí no ha passat res. De polítics (no només de VOX) que toleren i potencien aquestes actituds violentes i agressives amb les seves declaracions…

No faig comptes allargar-me, els i les que els vareu votar, que sou molts, moltíssims i que estàveu en el vostre dret de fer-ho, pensau que faríeu si un dia la dona que torna apallissada o que han d’enterrar és una filla vostra. És així de trist, però és la trista realitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada