I si fos la teva filla?

Enguany l’ajuntament de Madrid (entre molts d’altres però sense cap dubte el més significatiu) no condemnarà la violència masclista, és el preu a pagar del seu pacte amb el feixisme de VOX, partit que per altre banda va aconseguir mes de 77.000 vots a les Illes Balears d’un total de poc més de 457.000, convertint-se a així en el quart partit més votat i aconseguint dos diputats.

És un reflexe de la cultura que any rere any s’ha anat inculcant, cultura que a Mallorca era totalment minoritària (no és el nostre tarannà) i en bona part ho és encara, via la teleporqueria, a programes a on es valora més la violència verbal i la força en lloc de la intel·ligència dels homes i unes dones que els hi van cul-cul i els hi perdonen tots els seus “prontos” en forma de violència. De programes a on els convidats diuen “zorra” a una consellera de la Generalitat i aquí no ha passat res. De polítics (no només de VOX) que toleren i potencien aquestes actituds violentes i agressives amb les seves declaracions…

No faig comptes allargar-me, els i les que els vareu votar, que sou molts, moltíssims i que estàveu en el vostre dret de fer-ho, pensau que faríeu si un dia la dona que torna apallissada o que han d’enterrar és una filla vostra. És així de trist, però és la trista realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.