El Centre Jove de Sant Llorenç amplia el seu horari: de les 18 a les 21.30 h

A partir del pròxim divendres, 29 de novembre, el Centre Jove de Sant Llorenç des Cardassar amplia el seu horari d’obertura: de les 18.00 fins a les 21.30 h del vespre.

A més, en el primer dia d’aquest nou horari es durà a terme un taller d’iniciació a la màgia. Però això no és tot, sinó que aquest taller serà el principi d’un mes ple d’activitats a tots els centres joves del municipi de Sant Llorenç, ja que que tindran una agenda plena durant tot el període de festes nadalenques amb tallers dedicats a la decoració nadalenca, als dolços de Nadal, a la sortida a la pista de gel de Palma el divendres 27 de desembre, etc. Totes aquestes activitats es podran consultar al Programa del Nadal Cultural.

Amb aquestes iniciatives, la regidora de joventut Antonia Bauzà, pretén que aquests espais compleixin la seva funció de ser un lloc d’encontre, d’oci i de reunió amb els amics entre el jovent de a partir de 12 anys. El nou horari compleix, doncs, aquesta múltiple intenció i reafirma el compromís de la regidora amb el jovent del nostre municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.