Resum malaltís corredís

Per començar amb aquest resum la primera notícia a destacar és la presència dels Malalts de Turmell a Instagram, si voleu seguir el club a aquesta xarxa fotogràfica podreu fer-ho picant a aquest enllaç. Passant ja a les curses, aquest cap de setmana hi havia dues competicions a destacar: La Travessa per la Serra de Tramuntana i la Mitja Marató de Llombards.

Pel que fa a la Travessa, quatre foren els membres del club que hi participaren, tots a la prova de 55 kilòmetres que transcorria entre els municipis de Bunyola i Pollença: Jaume Barceló, Joan Gomila, Bernat Brunet i Xavier Amer. Tots ells varen finalitzar aquesta duríssima prova, els dos primers entre els 5 primers classificats, que compta a més amb un desnivell de més de 2200 metres. Mitjançant aquest enllaç podeu accedir als resultats de la prova. A l’enllaç d’Instagram que teniu tot seguit, a més de fotos hi trobareu uns vídeos de diversos moments de la cursa.

Pel que fa a la mitja  marató d’avui n’eren dos els participants del club llorencí (tot i que en un principi n’hi havia més d’inscrits): en Gaspar Mesquida i un servidor. En Gaspar ha tornat a realitzar una excel·lent cursa com ja ens té acostumats i ha quedat classificat en cinquè lloc a la classificació general i en segon lloc a la categoria masculina de +40, tot això amb una mitja quilomètrica de 3 minuts i 51 segons i un temps total de 1:21:17. Jo he acabat la cursa amb un temps de 1:31:14 i una mitja de 4:20, obtenint el cinquè lloc a la meva categoria i el 22è lloc a la general. Cal remarcar que ambdós hem aconseguit superar les nostres millors marques personals a aquesta distància.Aquí podeu veure els resultats de la prova. Cal fer esment que a la prova del quart de marató també hi participaven dos llorencins, el jove Xavi Martínez Vaquer que va aconseguir el primer lloc de la seva categoria (-20 anys) i dotzè a la general amb una mitja de 4:18 i un temps total de 45:26 i en Biel Taberner de la Unió Ciclista Sant Llorenç, que va aconseguir la quarta posició de la seva categoria (+40) i quinzena a la general amb un temps de 46:48 que li atorgà una mitja de 4:26. Podeu consultar els resultats del quart de marató aquí.

Continuant amb el resum, fa dues setmanes tinguérem representació al Campionat de Balears on Pep Francisco Pérez va aconseguir el 1r lloc a la categoria veterà A.

Per altra banda, en Gaspar Melis i en Sebastià Rigo varen correr a les 3 hores de Porreres de MTB juntament amb en Biel Ballester, aconseguint el 14è lloc, amb una gran remuntada durant l’última hora!.

També dia 10 de novembre hi va haver Malalts de Turmell a diverses competicions, la Mancor Extrem i la Behobia Donosti, amb els següents resultats:

Mancor Extrem:
Joan Gomila Muntaner 28è (2:39:50)
Jaume Barceló Rosselló 32è (2:41:58)
.
Behobia-Donosti:
Mateu Oliver (1:33:01)
Miquel Àngel Bisquerra (2:05:18)

Per acabar us deixarem un vídeo que tot i que els participants s’ho prenien amb humor, demostra la duresa d’enguany d’aquesta mitja marató disputada a Euskadi.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada