Ens ajudes a conèixer la realitat social del nostre municipi?

El Departament de Benestar Social, conjuntament amb la Universitat de les Illes Balears, ha posat en marxa un estudi per a conèixer la realitat social del municipi de Sant Llorenç des Cardassar, a través d’una sèrie d’enquestes realitzades a l’alumnat i al professorat, a les famílies i a les entitats.

Però ara és el teu moment! Ajuda’ns a finalitzar aquest estudi a través de la següent enquesta, on simplement hauràs de contestar 8 senzilles preguntes. Tens fins el dimarts, 31 de desembre per a poder realitzar-la.

Per a nosaltres és molt important rebre la teva col·laboració i així conèixer veritablement quina és la realitat social del municipi per poder establir vies de treball i millorar tot el que estigui en les nostres mans.

Moltíssimes gràcies per la teva ajuda!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada