Dubtes en la bonificació a vehicles elèctrics en el rebut de l’impost de circulació

Tot i que segons una nota de premsa del mateix ajuntament de Sant Llorenç, afirmava que s’havien aprovat aquestes bonificacions, sembla que qualcuns usuaris d’aquest tipus de vehicles han tengut sorpreses quan han rebut el corresponent rebut.

Segons ens comenten no s’ha aplicat tal rebaixa i des de l’ajuntament els hi han respost que està tota la documentació pendent per a la propera junta de govern, d’aquí a dues setmanes. Així mateix no se’ls hi ha pogut confirmar si aquesta rebaixa serà aplicable per enguany o per l’any vinent.

Aquí podeu llegir la nota de premsa del passat maig a on s’anunciava l’aprovació de la rebaixa d’aquest impost.

Editat:

Pel que sembla aquesta bonificació era depenent de fer-ne la sol·licitud de la mateixa durant el primer trimestre de l’any (tot i que el text es va aprovar el mes de maig, durant el segon trimestre) o dins el mes següent a la compra del vehicle si es tractava d’un cotxe nou. Era impossible doncs, gaudir d’aquesta bonificació durant l’any en curs, a no ser que es tractàs d’un cotxe nou. Ho podeu consultar a l’acta del ple del maig passat.

Un comentari a “Dubtes en la bonificació a vehicles elèctrics en el rebut de l’impost de circulació

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada