Funcions teatrals per a la convivència

Per als dies 3 i 18 de desembre l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar (Convivèxit) ha organitzat diverses funcions per a les escoles de primària i de secundària a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor.

Les escoles de primària hi podran veure Sirena Fissura, de la companyia Elàstic Nou Produccions, una adaptació del conte Coa de Sirena, d’Alba Barbé i Sara Carro. Aquesta obra s’aproxima a temes tan complexos com les identitats sexuals i de gènere.

Els instituts de secundària podran assistir a la funció de Crotch, de Baal Dansa, un espectacle de nou llenguatges escènics, que reflexiona sobre la identitat de
gènere.

En acabar les funcions l’alumnat participa en un col·loqui amb l’equip artístic.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada