Participació dels Malalts de Turmell a les curses d’aquest cap de setmana

Fins a una quinzena d’actius del club llorencí s’han desplaçat avui a Vilafranca de Bonany per disputar la segona edició de la “Cursa des Trò”, cursa prou atractiva pel que fa als seus paratges i que, sense arribar a ser una cursa de muntanya, té un nivell de duresa prou ajustat pel que fa a les diverses costes de terra que s’hi poden trobar durant el recorregut de la mateixa.

La cursa consta de dues distàncies, una de 14’3 Km a on hi han participat per part del club llorencí en Gaspar Mesquida Galmés, en Joan Gomila Jaume, en Jaume Más Riera, en Bernat Melis Brunet, en Toni Llinas Pascual, en Nofre Nadal Massanet, en Pedro Santandreu Grimalt, en Serafí Lliteres Maçanet, en Tolo Coll Bennasar, en Pedro Pocovi Frau, en Guillem Soler Sancho, en Jaume Bisquerra Sancho, en José Miguel Parma Sanchez i na Bàrbara Bauzà Nicolau.

A l’altra cursa,  de 8 Km. A aquesta darrera cursa, a més d’en Xavier Martínez Vaquer i en Damià Muñoz Barceló dels Malalts, també hi participava en Víctor Taberner, corredor de la Unió Ciclista Sant Llorenç

*(consultau els resultats picant a damunt les distàncies)

Els Malalts a la cursa d’aquest diumenge a Vilafranca, no hi són tots els que hi participaven, però n’hi ha una bona partida.

 

Per altra banda el passat despús-ahir va tenir lloc a Montuïri la “Cursa de S’hostal”, de 10 kilòmetres, que transcorre tota per asfalt, això sí, amb una sèrie de pujades que endureixen el seu recorregut. A aquesta cursa hi vàrem participar un servidor i en Xavier Martínez Vaquer.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada