CC7 – L’aigua

Sempre amb la pretensió d’orientar la mirada vers les coses que podem fer, que són al nostre abast, tant de forma personal com col·lectiva, reflexionem sobre el canvi climàtic.
De banda el reciclatge, la reutilització i la reducció que podem fer, hi ha altres canvis que es podrien plantejar, tal és el tema de l’aigua. Avui l’aigua que arriba a casa.

Es podria millorar l’aigua de l’aixeta?

3 comentaris a “CC7 – L’aigua

 1. Relacionat amb això, deixar de consumir aigua embotellada contribueix molt en la reducció del plàstic. A més, beure aigua de l’aixeta de (o de cisternes) és un “privilegi” en les nostres latituds. Ja els hi agradaria tenir la xarxa potabilitzadora que tenim als nostres veïns del nord-africans.

  Bé, tornant al tema, recomano aquesta web –> cap al ” 0 waste ”

  http://rezero.cat/804-menorca-informe-residu-zero

  pd. a casa es poden posar filtres a les aixetes de casa que eliminen el gust de clor i altres substàncies

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 4 vots)
  • Gràcies. Totes les aportacions sumen. És previst un capítol sobre la cultura gairebé oblidada de l’aigua de cisterna. En quan als filtres, s’ha d’estudiar a fons el tema, no fos cosa que el cost ambiental sigui superior al benefici. En tot cas la proposta aniria en el sentit de posar, si cal, un filtre general -com han fet altres municipis- en comptes d’optar pels de filtres particuulars a cada casa.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +4 (de 4 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada