Aperitiu Nadalenc

Ahir vam celebrar el primer esdeveniment d’aquestes festes de Nadal. Estam molt agraïts de l’acceptació de tots vosaltres, va ser un gust veure com la gent sortia al carrer i poc a poc anava arribant a l’Ajuntament per degustar les tapes que bars i associacions havien preparat i per escoltar a grans músics.

Volem donar les gràcies a cada una de les entitats que han col.laborat amb nosaltres perquè l’aperitiu nadalenc fos un èxit. Gràcies, Sa Font de Ca na Robina, Viatge d’estudis de sisè, Pizzeria per endur, Ses tres forquetes, Can Pedro, Totautis, Club Pàdel Llevant, Vermut dimoni, La Nonna Emilia, Curry Wurst i Arabay Cafès.

A més també agraïr als músics per amenitzar el dia d’ahir. Annabella Borell, Lucas Patrici, grup Xibek i Roger Berenguer, mil gràcies.


I com no, a tots vosaltres que vau decidir passar el diumenge amb nosaltres. Sense vosaltres això no hagués estat possible.
Gràcies.

Us deixam amb unes quantes imatges

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada