Fotos dinar de Nadal de l’Associació de Veïnats de sa Coma

El passat dissabte dia 14, l’Associació de Veïnats de sa Coma presidida per Antoni Barragan, va celebrar l’assemblea anual i el tradicional dinar de Nadal pels socis al restaurant Sa Gruta Nova.
A l’assemblea es va donar compta del balanç que va ser aprovat per unanimitat, a més, es va informar de les peticions i instàncies que han presentat al llarg d’aquest any a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.
Al dinar, al qual estaven convidats el batle i tots els membres de la corporació municipal, només van assistir el regidor Onofre Garcia, el delegat de Sa Coma, Colau Bordal i la nova regidora Emília Díaz-Asensio.
Enguany l’actuació musical va anar a càrrec del grup Ácaros del Son, joves i no tant joves s’animaren a ballar amb les seves rumbes, rock, reggae-ska, etc.
Acabat el ball arribaren les rifes, on es van repartir nombroses cistelles de Nadal i altres obsequis. Tots els socis sortiren contents, ja que a més del tradicional calendari, des de fa un anys, l’associació regala una nadala per família.
El pare Noel tancà la festa entregant als més petits caramels i altres obsequis.
Enhorabona als components de la junta directiva, Antoni Barragan, Toñi Ferragut, Jordi Valentinov, Inma Theodor, Jesús Alonso, David Foraty, Francisco Dominguez, Ana Atienza, i Pedro Pérez, pel treball que fan al llarg de l’any a favor dels veïns de sa Coma.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada