Conferència sobre el rei Herodes a Son Carrió

A poques setmanes de la popular representació del rei Herodes a Son Carrió (aquest any en format vermut al poliesportiu, just abans del dinar de reis), Margalida Blanquer, periodista carrionera que ha treballat entre d’altres a TV3 o Ràdio Nacional, va fer una xerrada sobre la història i principals trets del rei Herodes.

Emmarcada dins el Nadal Cultural, la conferència organitzada per Card.cat (amb la inestimable ajuda de la Caixa Social i sobretot a nivell organitzatiu de Joan Adrover) va servir per conèixer un poc millor la història d’aquesta obra i el seu origen. Els carrioners, ara que la duen a damunt l’escenari, l’escoltaren amb encara més interès i s’atreviren a fer comentaris i preguntes a Margalida, que amb dades històriques i algunes fotografies antigues va despertar la curiositat de tots els presents.

Al final de l’acte hi va haver un poc de refresc i Joan Adrover, de part de Card.cat, va fer entrega d’un petit obsequi per a na Margalida per agrair-li la col·laboració. Esperam repetir l’any que ve experiència!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada