Concurs de gloses de Card.cat

Per anar obrint boca començam a avançar el cartell  del nou concurs de gloses que Card.cat organitza per les festes de Sant Antoni. Aquest any serà especial i per això tan prest ja començam a anunciar-ho. En aquesta ocasió ens hem ajuntant amb el sobreposat de Sant Antoni i amb els glosadors de Mallorca per expandir el certamen a tot Mallorca (això sí, conservant els premis locals).

A continuació podeu veure les noves normes del concurs i el cartell oficial. Més endavant ja vos concretarem els premis, els quals ja vos podem avançar que seran golosos (sopars, entrades per espectacles, lot de llibres…). Esperam la vostra participació!

BASES CONCURS DE GLOSA ESCRITA CARD.CAT

a) Mètrica i rima correcta. Heptasil·làbiques ABBA o ABAB

b) Que hi surti algun element santantonier (Sant Antoni, el dimoni…).

c) Comprensió clara del tema exposat

d) Originalitat (referències a algun tema actual, que no sigui una simple variació d’alguna glosa popular, crítica…).

e) Llenguatge ortogràficament correcte en català (sense faltes)  i adequat  (que no sigui sexista ni fomenti l’alcoholisme) .

f) Es podran presentar un màxim de 3 quartetes per persona i posant el nom, llinatges, edat, municpi i telèfon de l’autor.

g)El jurat estarà compost per: un membre de la revista Card.cat, un membre del sobreposat de Sant Antoni de Sant Llorenç i un membre dels Glosadors de Mallorca.

h)Pot participar tothom, excepte els 3 jurats responsables del concurs.

i) Es podren presentar les gloses fins dia 10 de gener a les 23:59 hores al correu electrònic:

editors@card.cat

j) Hi haurà un premi al millor conjunt de tres gloses (juntes com a composició) i un primer, segon i tercer premi de la millor quarteta.

k) També hi haurà dos premis a nivell local (terme muncipal de Sant Llorenç): un d’infantil a la millor glosa (fins a 14 anys), i un altre d’adult (a partir de 15 anys).

l) L’entrega de premis es farà dilluns 13 de gener a l’Espai 36.A LES 20:00 hores.

m)La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases

  • Les gloses guanyadores seran publicades de manera destacada a la revista Card.cat i llegides públicament durant l’Argument que es du a terme dia 16 de gener a la rectoria. IGUALMENT TENDRAN UN PREMI QUE JA ANIREM ANUNCIANT.

Organitza: Card.cat, Sobreposat de Sant Antoni i Glosadors de Mallorca

Col·labora: Ajuntament de Sant Llorenç i bar Ca’n Pedro

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada