Fotos de la Mostra i degustació de plats nadalencs de sa Coma

Dimarts dia 17 de desembre, es va celebrar al local social de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma la tradicional Mostra i degustació de plats nadalencs.
A la mostra assistiren el delegat de sa Coma, Colau Bordal acompanyat de la nova regidora comarina Emília Díaz-Asensio, la qual va agrair la bona acollida per part de tots els participants i va dir que la seva intenció és aprendre al costat d’en Colau i treballar a favor de la gent de sa Coma i zona costanera.
Acabada la degustació el delegat i la nova regidora van fer entrega d’un petit obsequi a totes i tots els participants. Cal felicitar el bon treball de la funcionaria, Cati Mari Vives que com sempre va estar pendent de que tot funciones correctament.
La presidenta de l’associació Margalida Barceló, va dirigir unes paraules als presents recordant els inicis de la mostra i degustació dels plats nadalencs a l’associació.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada