Celebrat el Concert de Nadal de la Banda Municipal de Música de Manacor i Cap Pela a l’Auditori de Manacor

Fantàstic Concert de Nadal del grup Cap Pela i la Banda Municipal de Música de Manacor el passat diumenge dia 15 de desembre, a l’Auditori de Manacor. Van ser molts aficionats a la bona música de Manacor i comarca que no es volgueren perdre aquest concert, s’esgotat-se les entrades per veure en directe l’actuació, del grup i la banda manacorina dirigida per Eduardo Bernabéu.
Cap Pela va fer un repàs dels temes que ja són un clàssic al repertori del grup, com Bohemian Rhapsody, Singing in the rain, el tango Volver, el fandango menorquí l’amo de Son Carabassa, la Dama de Mallorca, Plany el mar i Mediterraneo, de Joan Manel Serrat, Everybody hearts, Lets on sunshine, etc.
El concert va ser molt especial, tant per la màgia de les veus de tots els components de Cap Pela quan cantaven sols, com els temes que interpretaren acompanyats de la banda i que funcionaren molt bé, amb una gran complicitat per part de tots els músics i els components del grup.
No puc deixar de destacar la interpretació del Bolero de Ravel per part de la banda manacorina, la veritat és que té molt de merit, és una obra que toquen normalment orquestres simfòniques, i és molt complicat i difícil el tema de solos, per què el solista realment està sol, i amb l’auditori ple és impressionant i imposa molt. En honor a la veritat, cal dir que tots els solistes ho van fer de 10, tots eren de la banda, i la resta dels músics d’aquesta, acompanyant als solistes, pendents, no fallant ningú amb una atenció i concentració espectacular Des del primer a l’últim dels músics van respondre de meravella a la batuta de director Eduardo Bernabéu. Vaja regal de Nadal que ens feren a tots els assistents els components de la banda! Ho podran tornar a tocar, però millor de com heu feren diumenge dia 15 de desembre de 2019…impossible!. Però, qui sap el que podem esperar de la banda manacorina.
Acabat el concert els components de Cap Pela, varen fer un passadís en honor dels músics de la banda, i així com sortien de l’escenari es trobaven amb ells que els esperaven per felicitar-los. El director va agrair a Cap Pela el seu gest i els va felicitar pel magnífic concert que va fer el grup.
La més cordial felicitació al grup Cap Pela i a la Banda Música Municipal de Manacor.
“Compartir qualque cosa de nosaltres mateixos és créixer, renéixer, en humanitat”. Gràcies per compartir el vostre amor per la música…Molts d’Anys!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada