Celebrat el concert de Nadal dels alumnes de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor a l’auditori Sa Màniga

El dissabte dia 21 de desembre, els alumnes de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, oferiren a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor una emotiva música de Nadal, i un impressionant concert amb una afinació increïble donat els nombrosos alumnes participants al concert. Durant tot el concert es projectaren imatges adients als temes que anaven tocant i que ompliren l’escenari de la màgia de Nadal.

La primera part del concert va anar a càrrec de la orquestra de l’escola, era un programa molt arriscat i difícil per a un concert de Nadal. A final de curs, els alumnes ja porten més rodatge, però l’atreviment de la directora Rosa Carbonell, va tenir recompensa, si a això unim el magnífic treball que van fer amb els alumnes la directora i els professors Pere Ginart, bateria; Jaume Galmés, saxo i clarinet; Antònia Bassa i Aina Forteza, flauta; Núria Riera i Catina Bibiloni, violí. El concert va ser un èxit.

Van tocar Willy Wonka (Charlie y la fábrica de chocolate); Jingle Hangle Bells; Farrytales of New York (The Pogues); Auld Lang Syne (melodia tradicional escocesa); i finalment els alumnes de violi de l’escola de 4 a 6 anys tocaren juntament amb l’orquestra Sleigh Ride (Leroy Andersen).

La segona part del concert va anar a càrrec del Cor de l’escola, na Rosa va dirigir el cor i l’acompanyament al piano va anar a càrrec de la pianista manacorina Petra Riera. Van cantar Nit de Pau i nit d’amor, del mestre Francesc Ramis, la directora va dir que enguany en homenatge al mestre Francesc Ramis, havia escollit una nadala seva de les moltes que va escriure al llarg dels anys que va dirigir el concurs de Nadales de Porto Cristo, La segona va ser, Amen ( tradicional espiritual de Nadal).
L’aforament de l’auditori es va omplir per complet d’un públic que va agrair el magnífic concert dels alumnes.

El dilluns dia 23, a la Sala Fornal de Manacor de les 18 h a les 20 hores, 50 alumnes de piano oferiren el tradicional concert de piano de Nadal tancant els concerts de les Festes de Nadal de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor. Enhorabona a tots els participants i moltes gràcies a tots els professors pel treball que fan a favor de la música.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada