Actuació dels alumnes de 440 Aula Musical i propera participació a les Beneïdes de Cala Millor

El dissabte dia 4 de gener, els alumnes i professors de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, oferiren una interessant concert a la plaça del Palau de Manacor, tan bé heu feren que en acabar l’actuació varen esser convidats a xocolata per la cafeteria del Palau.
El proper divendres, dia 17, està previst, un any més,que els alumnes de l’escola de 440 Aula Musical de Cala Millor, participen a la missa en honor de Sant Antoni que sa celebrarà a la parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor, a les 12 del migdia i a les Beneïdes.
La darrera actuació del mes de gener per part dels alumnes de Manacor i Cala Millor, esta prevista pel 31 de gener, que participaran a la Marató de Rondalles que sa celebraran a la Fundació Pública Mossèn Alcover de Manacor.
Fotos de la missa en honor de Sant Antoni 2019

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada