Els representants municipals de l’Ajuntament de Sant Llorenç assistiren a la vista institucional del President del Govern Pedro Sánchez

Els representants municipals de l’Ajuntament de Sant Llorenç assistiren el passat dimecres dia 22, a la vista institucional del president Pedro Sánchez Pérez-Castejón a Cala Rajada per a comprovar els incidents i danys que ha produït el temporal Glòria a Mallorca.
Després seguiren la visita amb la presidenta, Francina Armengol Socias i la presidenta del Consell, Catalina Cladera a Cala Millor, on s’ha posat damunt la taula la situació del nostre municipi i en especial el de la platja de Cala Millor després dels temporals.
La platja ha perdut gran part de l’arena que tenia i que era un reclam turístic per a la destinació. Per tal de tornar a la situació d’abans dels temporals, l’Ajuntament ha demanat que es dugui a terme una regeneració total i permenent d’aquesta, ja que el turisme és un dels principals motors econòmics del municipi.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada