Maria Arenas, regidora de Cultura, Joventut, i Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Son Servera va renunciar al seu càrrec

A la sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Son Servera celebrat el dilluns dia 27 de gener, després de vuit anys de treball intens, la regidora de Cultura, Joventut, i Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Son Servera, Maria Arenas, abandona la política i va renunciar al seu càrrec. Portava poc més de 8 anys amb política i deixa les àrees de Cultura i Joventut del municipi serverí més dinamitzades que mai. El nou regidor serà el calamillorer Fa Fang Dong Hu, un jove molt ben preparat, tranquil, que emprèn la seva carrera política amb moltes ganes i il·lusió.
A la sessió del ple celebrat, el darrer punt del dia era la renúncia de Maria Arenas, on tots els representats dels partits polítics tingueren unes paraules especials recordant el pas de na Maria per la política serverina, ja que ha estat una clara defensora de les seves idees polítiques. La batlessa, Natàlia Troya, es va mostrar molt afectada per la renúncia de na Maria, i va dir entre altres coses, que «la trobaré a faltar».
Na Maria va agrair les paraules de tots els representants dels partits polítics i de manera especial l’assistència dels funcionaris que han treballat amb ella a les seves àrees i que volgueren esser presents en el Ple de renúncia de na Maria. A continuació destacam algunes de les paraules que va dir na Maria:
“Jo amb la política he après a escoltar el que em diuen, però també he après a discutir , per això si qualque vegada amb qualcú, i de manera especial amb qualque polític, he estat “ca de bou”, deman disculpes, i don gràcies al meu home que m’ha sabut estirar les corretges quan arribava a ca nostra. Per això, Joan, vull donar-te les gràcies per la teva paciència i tranquil·litat que has aportat a la meva vida, gràcies, perquè sempre has estat al meu costat i al dels meus fills, un tenia 10 anys i l’altre 12, quan vaig començar a la política, i ara ja són a la Universitat, he deixat de fer moltes coses amb ells per la política que m’hagués agradat fer. Amb la política també he aprés a escoltar i a dir sí, i a vegades, a dir no, per això si qualque vegada he ofès qualcú, deman disculpes”. Vull donar les gràcies també a la família socialista que des del primer moment em van acollir a la seva associació; m’heu ajudat moltíssim els socialistes que avui estam asseguts aquí, sabem que és gràcies a vosaltres, perquè fer política aquí a la sala de plens és el que ens demanau. Però la política es fa al carrer amb els ciutadans, i els socialistes heu feis, per això m’heu ensenyat anar junts i és el que hem aconseguit elecció rere elecció, mai hagués pogut imaginar que en aquest Ajuntament de Son Servera el Partit Socialista seria el més votat, i és gràcies a tots vosaltres que hem tingut la primera batlessa socialista, na Natàlia, i la primera Presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, i des de fa poc tenim a Pedro Sánchez com a President, i això s’aconsegueix amb les paraules i amb els vots, estant al carrer escoltant la gent. Moltes gràcies a tots i totes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.