Els Malalts de Turmell a la “Mitja Marató de Sa Pobla” i a la “Trail dels Fars de Ciutadella”

A falta d’un mes i 10 dies per a la marató de Barcelona (dia 15 de març), una de les proves més esperades del calendari corredor, avui tenien lloc dues proves ben diferents amb participació dels atletes del club llorencí.

Mitja Marató i 10 Kilometres de Sa Pobla

Un dels indrets més llépols de Mallorca a l’hora de participar a una cursa per millorar la marca pròpia és, gràcies als seus terrenys plans sense gairebé desnivell i la seriositat amb que es prenen l’organització de les curses, Sa Pobla. Allà hi transcorria avui una de les mitges maratons a on es comencen a mostrar les cartes per Barcelona i que donen peu a converses de cafè amb pretensions de pronosticar els resultats de corredors propis i forans a la marató catalana.

Pel que fa als resultats dels  tres Malalts de Turmell que han participat la mitja marató són els següents:

 • En Gaspar Mesquida Galmés, ha completat els 21 kilòmetres i escaig de la cursa amb un temps de 1:20:20 i una mitja de 3:48.
 • En Joan Gomila Jaume ha aconseguit una marca de 1:23:30 i una mitja de 03:57.
 • En Jaume Mas Sansó per la seva banda ha finalitzat el recorregut amb un temps de 1:47:30 i una mitja de 5:06.

I aquests són els resultats de la cursa de 10 Km:

 • Jaume Mas Riera   amb un temps de 37:26 i una mitja kilomètrica de 3:45.
 • Ricardo Pascual Ferrer amb un temps de 40:52 i una mitja de 4:05.
 • Pedro Pocovi Frau amb un temps de 44:50 i una mitja de 4:29

Trail dels Fars

Aquesta cursa menorquina ha aconseguit en tan sols set edicions convertir-se en una de les preferides pels qui gaudeixen d’aquesta modalitat de cursa, a on en bona part i com també passa amb les de muntanya el temps amb el que es completa la prova té una rellevància secundaria i prima per damunt tot el fet de completar la cursa, fet que et permet gaudir una mica més dels paratges i el terreny de la cursa en sí. Aquests són els resultats i els temps totals dels participants del club llorencí, val a dir que més avall hi ha un vídeo de la sortida i de moment no hi ha imatges de cap de les dues curses:

Cursa de 44 Kilòmetres (resultats)

 • Nofre Nadal Massanet 4:35:10
 • Jaume Bisquerra Sancho  5:24:03
 • Dani Gomáriz Sánchez  6:18:08

MItja marató de 21 kilòmetres (resultats)

 • Mateu Oliver Gomila 2:09:09
 • Miquel Angel Bisquerra Sancho 2:23:37

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada