Bon concert a s’Agrícola de Felipe Cardiel i Toni Fons

Diumenge passat, dia 2 de febrer, tengué lloc a s’Agrícola un altre dels concerts programats per la temporada cultural 2019-2020. En aquesta ocasió actuaren en Felipe Cardiel, guitarra i veu del grup serverí SONOR i també del grup GEMINIS (que acompanyen habitualment en Tomeu Penya), i en Toni Fons, baixista de SONOR però que en aquest concert es passà a la guitarra acústica.
En Felipe i en Toni, idò, en format de dues guitarres i una veu, ens oferiren una selecció de cançons emblemàtiques dels anys vuitanta d’autors tan celebrats com Sabina, Antonio Vega, El Sau, Los Secretos, Mecano, Antonio Flores, Loquillo… que els assistents en més d’una ocasió cantaren amb ells.
Per petició expressa del nombrós públic present, els dos músics hagueren de fer fins a tres bisos.
Una altra més de les íntimes i agradables vetlades musicals i un bon concert de Felipe Cardiel i Toni Fons organitzat per s’Agrícola.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada