Crònica: Cardassar-Rotlet Molinar.

Els tres punts no es moven del Moleter (3-1).

Abans del partit els 2 equips feren el pasadis  als flamants campions de la Copa Federacio els nostres infantils de F7 i es feren la foto amb els grans, es guardà un minut de silenci per la sogra de M.Munar i la directiva va posa a la venta bufandes del club llorençi.

A la primera part el Cardassatr s’avançà prest i practicament no es veren mes ocasions

Va ser al segon temps quan pasaren mes coses: Cardassar tornava marcar molt prest, llavors va arribar la jugada desconcertant del partit……amb un jugador visitat estes al terra i jugados demanant que es tiras la pilota a fora, J. Fernandez feia el tercer i després de discutir-ho, el rotlet, sense cap mena de oposicio per part del equip llorençi posava el 3-1, al lluminós. Encara hi va haver temps perque Biel Toni fos expulsat, pero els de casa guanyaren.

Breus:
Malalts pel mon.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada