El pintor, escultor i ceramista Miquel Segura inaugura exposició a s’Agrícola

El proper dissabte dia 8 de febrer a les 20 hores, un dels grans del món de l’art, en Miquel Segura inaugurarà a S’Agrícola de Manacor una exposició titulada «Idea i forma».
En Miquel Segura Palmer va néixer a Palma l’any 1961 i va cursar els seus estudis artístics a l’Escola d’Arts i Oficis on es va graduar l’any 1986.

En Miquel és un artista que domina la tècnica del fang i té una ampla formació com a ceramista, escultor i pintor, passant d’una dimensió a un altra sense cap dificultat. La seva obra no deixa indiferent a l’espectador ja que fa molts d’anys que treballa aquests espais sense límits, estudiant i investigant els diferents processos de l’obra gràfica al Molí d’en Xina d’Algaida.

Tenen obra seva entre altres, el Govern de les Illes Balears, la Universitat de les Illes i San Ramón de Escalante a Santander; això fa que sigui un artista consolidat a nivell nacional i internacional.

Els convidam a la inauguració de l’exposició i al petit refrigeri. L’exposició podrà ser visitada fins dia 28 de febrer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada