Fotos de la torrada de l’Associació de la Tercera Edat de Son Carrió

El passat diumenge dia 9 de febrer, l’Associació de la Gent Gran de Son Carrió, va celebrar una torrada al poliesportiu de Son Carrió, el dia va ser assolellat i a la mateixa van assistir uns 165 socis.

El secretari de l’associació Guillem Llull, va donar la benvinguda als socis i va anunciar que el president Tomeu Miquel, no podia esser present ja que es va donar la circumstància que el dissabte vespre dia 8, va morir la seva mare, Antònia Umbert de 96 anys. Però atès que tenien tot preparat per a la torrada, tots els components de la junta directiva, i altres voluntaris, decidiren ajudar com hauria fet el president i col·laborar per tenir-ho tot apunt.

Seguidament va agrair l’assistència dels socis desitjant que tot fos del seu grat i va demanar disculpes per si no ho podien aconseguir. També va agrair la presencia i l’ajuda del Delegat de Son Carrió, Jaume Bassa, del regidor Nofre Garcia, que sempre els fa costat va dir, i dels regidors Pep Jaume, i Maria Galmés, també tingué unes paraules per na Catalina Rafela Galmés, de la Delegació de Son Carrió que sempre ajuda a l’associació, va acabar el seu discurs donant les gràcies al socis ja que sense ells, va dir, no hi hauria torrada.

Seguidament, els socis començaren a torrar unes bones llesques de pa, botifarró, llonganissa, i un bon bistec, que menjaren amb unes bones olives, i acompanyat d’un vinet de pinyol vermell. Per acabar el dinar serviren un bon tros de pastís de poma, cacauets, cafè, i licors.

Després del dinar les dones més balladores i el valent Delegat de Son Carrió, Jaume Bassa, s’animaren a ballar «El Coyote», i altres balls en línia amb la cantant Marga Ramis.

La més cordial enhorabona a la junta directiva de la Tercera Edat de Son Carrió pel treball que duen a terme al llarg de l’any a favor dels socis ells són: president Tomeu Miquel, vicepresidenta Maria Vives, secretari Guillem Llull, vicesecretària Catalina Urios, tresorera Margalida Aguiló, vocals: Margalida Genovard, Antònia Mascaro, Mateu Roig, i Juan Galmés.

Des card.cat ens unim a les mostres de condol que va rebre el president Tomeu Miquel, i la seva família, per la mort de la seva mare, al funeral celebrat a la Parròquia de Son Carrió, el dilluns dia 10 de febrer.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada