L’Escola Municipal de Música de Capdepera d’intercanvi a Torrent

Interessant experiència dels alumnes de l’EMMC.
El passat divendres dia 7 de febrer la Banda de l’EMMC va partir cap a terres valencianes per realitzar una visita, en forma d’intercanvi, als companys de la Banda d’Iniciació Unió Musical Torrent.

Tretze foren els alumnes que acompanyats de tres dels seus professors s’engrescaren en aquesta aventura que els va dur a visitar, just aterrar, la Ciutat de les Arts i les Ciències de la ciutat de València, i el seu el Museu de la Ciència. Després d’un primer assaig amb els companys de Torrent s’instal·laren a l’alberg del Convent de Sant Domingo de la mateixa localitat, per descansar i agafar forces pel dia següent.

Dissabte de matí els amfitrions acompanyaren els nostres alumnes al llarg d’una visita pel centre històric de València, abans d’oferir-los un dinar de germanor a la Unió Musical de Torrent. Els joves músics compartiren i gaudiren de temps lliure abans d’un intens assaig per tal que el concert del dia següent fos tot un èxit.

Després d’un petit assaig general, diumenge va tenir lloc el concert de cloenda, acomiadant-se i agraint l’amabilitat dels seus nous amics, abans de prendre el camí de retorn a casa. La direcció del centre espera que hagi estat una experiència enriquidora per a tots els alumnes, tan a nivell musical com personal.
VÍDEO DEL CONCERT: https://www.youtube.com/watch?v=oliKJTMYGkE&feature=youtu.be

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada